VI HÅNDTERER ALLE TYPER FASADER

Vi er en av få rendyrkede spesialister på fasader i distriktet. Med fasader mener vi både innvendige og utvendige, horisontale og vertikale – enten det er vegger, gulv eller tak.

 

Vi jobber med de fleste materialer, herunder betong, tre, mur, stål, blikk og annet. Vi rengjør, reparerer, skifter og beskytter.

 

Våre kunder spenner fra privatpersoner, til borettslag, næringsbygg og offentlige bygg. Vi har rykte på oss for å utføre kvalitetsmessig arbeid, innenfor avtalte tidsrammer og til konkurransedyktige priser.

Fasadevask

Det er viktig med grundig og fagmessig utført arbeid som grunnlag for at malingsfasaden skal bli bra. Vi tilbyr komplette løsninger for førstegangs behandling og rehabilitering av fasader. Det kan også bestilles kun fasadevask om ønskelig.

Vanntetting

Fukt og vannlekkasje i betong er et veldig vanlig problem. Betongkonstruksjonen kan utvide seg eller trekker seg sammen ved temperatursvingninger, og over tid kan dette føre til riss og sprekker som gir fuktinntrenging og mulige vannlekkasjer.

Det finnes ulike metoder for vanntetting av betong. Når man bruker kjemisk injeksjon i sprekkene, gir dette en varig vantetting. Stoffet reagerer kjemisk når det kommer i kontakt med vann, slik at væsken herder og tettes.

Overflatebehandling

Vi utfører overflatebehandling av utvendige og innvendige fasader – herunder vegger, gulv og tak – på en måte og med produkter som bærer preg av profesjonalisme. BT Fasade AS utfører i tillegg alt av tradisjonelt malerarbeid, slik som maling av kledning og innvendig interiør

Membranbehandling av terrasser

Vi bruker produkter for beskyttelse av diverse betonggulver eller sklisikringsprodukter. Forskjellige behov krever flere alternative produkttyper som epoxy, polyuretan, akryl og sement baserte membraner.

Impregnering av teglstein og fuger

Vi bruker impregneringsprodukter til beskyttelse av betong, mur og tegl konstruksjoner. Alt fra dypimpregnering av type natriumsilikat til overflateimpregnering som silan – siloxan.

Betongrehabilitering

Reparasjon av store og små skader etter armeringsutsprengning samt ris.

Overflatene behandles til slutt med høykvalitetsprodukter som er diffusjonsåpne og bidrar til uttørking av materialene samtidig som det hindrer inntrenging av bl.a fukt og klorider.

KONTAKT OSS I DAG

FOR ET UFORPLITENDE TILBUD