VI HÅNDTERER ALLE TYPER FASADER

Vi er en av få rendyrkede spesialister på fasader i distriktet. Med fasader mener vi både innvendige og utvendige, horisontale og vertikale – enten det er vegger, gulv eller tak.

 

Vi jobber med de fleste materialer, herunder betong, tre, mur, stål, blikk og annet. Vi rengjør, reparerer, skifter og beskytter.

 

Våre kunder spenner fra privatpersoner, til borettslag, næringsbygg og offentlige bygg. Vi har rykte på oss for å utføre kvalitetsmessig arbeid, innenfor avtalte tidsrammer og til konkurransedyktige priser.

Fasadevask

Det er viktig med grundig og fagmessig utført arbeid som grunnlag for at malingsfasaden skal bli bra. Vi tilbyr komplette løsninger for førstegangs behandling og rehabilitering av fasader. Det kan også bestilles kun fasadevask om ønskelig.

Tømrertjenester

Sammen med vårt datterselskap, Planken Bygg AS, har vi skikkelige håndverkere som kan tømmerfaget ut og inn.

Vi arbeider mye med skifte av kledning, vinduer, dører og tak. Innvendig jobber vi med gulv, tak og vegger.

Overflatebehandling

Vi utfører overflatebehandling av utvendige og innvendige fasader – herunder vegger, gulv og tak – på en måte og med produkter som bærer preg av profesjonalisme. Betongtekno utfører i tillegg alt av tradisjonelt malerarbeid, slik som maling av kledning og innvendig interiør

Membranbehandling av terrasser

Vi bruker produkter for beskyttelse av diverse betonggulver eller sklisikringsprodukter. Forskjellige behov krever flere alternative produkttyper som epoxy, polyuretan, akryl og sement baserte membraner.

Impregnering av teglstein og fuger

Vi bruker impregneringsprodukter til beskyttelse av betong, mur og tegl konstruksjoner. Alt fra dypimpregnering av type natriumsilikat til overflateimpregnering som silan – siloxan.

Betongrehabilitering

Reparasjon av store og små skader etter armeringsutsprengning samt ris.

KONTAKT OSS I DAG

FOR ET UFORPLITENDE TILBUD